BalancePharma Supplements 08 Chlorella

  1. Home
  2. Supplements 08 Chlorella

Supplements Chlorella ondersteunt de darmbacterie Lactobaccilus. Chlorella is van nature een product rijk aan een groot aantal vitaminen, mineralen en antioxidanten.

€31,85
Merk:
BalancePharma

Productomschrijving

Samenstelling:
Chlorella (500 mg), microcrystalline cellulose microkrys (E460 vulstof), HPMC (uit vegetarische cellulose) (capsulehuls), gezuiverd water.

Chlorella is een groene eencellige micro-alg die antioxidant chlorofyl (bladgroen) bevat met een breed scala aan helende werkingen en ontgiftingen. Bevordert de spijsvertering en het immuunsysteem, de groene micro alg ontgift de darmen door zich te binden aan zware metalen zoals cadmium en lood.
Stimuleert de groei van de darmbacterie Lactobaccilus. Chlorella is van nature een product rijk aan een groot aantal vitaminen, mineralen en antioxidanten.

Inhoud:                                                                                                                       
100 veg. capsules.

Dosering:                                                                                                                   
Geadviseerd wordt om dagelijks 3 tot 6 veg. capsules  met ruim water in te nemen te verdelen over de dag en bij voorkeur tijdens een maaltijd.   

Waarschuwingen: Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden, tenzij anders voorgeschreven, koel en droog bewaren en buiten bereik van jonge kinderen houden.                                                                                               
Een gezonde leefstijl is van belang evenals een gevarieerde voeding.                   
Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »