BalancePharma Supplements 61 Ultra Marine Collageen

  1. Home
  2. Supplements 61 Ultra Marine Collageen

Een speciaal mengsel van aminozuren geeft uw huid de ondersteuning die zij nodig heeft om sterk te blijven, fijne lijntjes en rimpels te verminderen en haar te verbeteren. Bevat ingrediënten die gezonde botten, gewrichten, huid, haar en nagels bevorderen.

€24,95
Merk:
BalancePharma
EAN:
8711224000036

Productomschrijving

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe producten! Deze maand werd ik door een collega uit Duitsland gewezen op het mooie product Marine Collageen. Een collageen met  Marine Phytoplankton als toegevoegd ingrediënt. (welke wij reeds hebben opgenomen in ons assortiment)

 

Ik heb mij in dit bijzondere product verdiept en kwam tot de conclusie dat dit voor vele onder u een oplossing of ondersteuning kan zijn bij huidproblemen, spier- en  gewrichtsklachten.

 

Enige uitleg over dit product

Het hoofdbestanddeel van dit supplement is collageen afkomstig uit de zee, waarvan wordt aangenomen dat het de meest hoogwaardige en biologisch beschikbare bron is van collageen.

Collageen helpt de huid soepel, stralend en elastisch te houden, zeker in combinatie met L-Lysine omdat L-Lysine belangrijk is voor de elastine vezels en stimulans van eigen collageenaanmaak. Daarnaast bevordert het crosslinking van collageen, hetgeen sterk bindweefsel oplevert.

 

De normale functie van de huid, botten, kraakbeen, tandvlees, tanden en bloedvaten is afhankelijk van de normale vorming van collageen, die wordt bevorderd door o.a. vitamine C. Antioxidanten zoals vitamine E en vitamine C helpen de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

 

Van MSM is aangetoond dat het de spiermassa verbetert, het bindweefsel ondersteunt en de kracht en functie van de gewrichten verhoogt, zodat de mobiliteit en bewegingsbereik kunnen verbeteren.

De voordelen van MSM (een natuurlijk bestanddeel van aardappelzetmeel), zijn onder andere minder gewrichtspijn en stijfheid. Veel voorkomende aandoeningen zoals osteoartritis, reumatoïde artritis, tendonitis en tenosynovitis kunnen allemaal verbeteren bij het gebruik van MSM.

 

En als de kers op de taart is Blue Spirulina: Phycocyanin toegevoegd. In vele onderzoeken is gebleken dat Blue Spirulina een geweldige werking heeft, zoals anti-inflammatoire, antioxidative en immunomodulatoire eigenschappen.

 

Kortom, deze totale mix van Marine Collageen, MSM, Blue Spirulina en Marine Phytoplankton, Vit C en Vit E is een bijzondere mix van aminozuren. Het geeft uw huid de structurele ondersteuning die zij nodig heeft om sterk te blijven. Fijne lijntjes en rimpels te verminderen, haar elastisch te houden en haar uitstraling te verbeteren. Bevat ingrediënten die gezonde botten, gewrichten, huid, haar en nagels bevorderen.

 

Kan helpen bij het verminderen van gewrichtsstijfheid en pijn.

Kan nuttig zijn bij het verlichten van artritis symptomen.

Kan helpen bij het verminderen van gewrichtsklachten en ontstekingen.

Kan het genezingsproces na een verwonding ondersteunen en versnellen.

Het immuunsysteem kan worden versterkt en het lichaam kan worden beschermd tegen ziekten.

De gezondheid en kracht van de huid kan worden verbeterd.

 

Bevat zeecollageen, hyaluronzuur, MSM, vitamine C en vitamine E.

 

Product:

Supplements 59 (SUPP-059) Marine Phytoplankton

Samenstelling:
Marine Collageen, MSM, Vitamine C, Vitamine E, L-Lysine, Marine Phythoplankton, Blue spirulina en HPMC (uit vegetariche cellulose)

Inhoud:                                                                                                                      
60 veg.capsules

Dosering:  
Geadviseerd wordt om dagelijks 2 veg.capsules met ruim water in te nemen te verdelen over de dag en bij voorkeur tijdens een maaltijd.                                 

Waarschuwingen:    
Niet gebruiken bij diarree, dysenterie of bij zwangerschapAanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden, tenzij anders voorgeschreven, koel en droog bewaren en buiten bereik van jonge kinderen houden.
Een gezonde leefstijl is van belang evenals een gevarieerde voeding.                    
Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Dit product bevat schaaldieren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »