BalancePharma Supplements 57 VirComplex

  1. Home
  2. Supplements 57 VirComplex

VirCom is een natuurlijk middel die met succes is ontwikkeld en speciaal bestemd is voor de winterperiode. Het geeft je lichaam ondersteuning en kracht om zich beter te kunnen beschermen tegen alle ongemakken, in deze periode.

€35,95
Merk:
BalancePharma
EAN:
8711224008964
SKU:
SUPP-057

Productomschrijving

Product:

Supplements 57 (SUPP-057) VirComplex

Het middel is een combinatie van:

Schusslerzouten nr 2 (Calcium Phosphoricum): ondersteunt de mobiliteit van de lymfocyten.

Schusslerzouten nr 3 (Ferrum Phosphoricum) : ondersteunt de afweerkracht van je lichaam tegen virussen, bacteriën, schimmels.

Schusslerzouten nr 8 (Natrium Chloratum): ondersteunt de juiste vochtbalans in je slijmvliezen (neus en mond) zodat de virussen niet door kunnen dringen richting je longen

Schusslerzouten nr 10 (Natrium Sulfuricum): ondersteunt het lichaam in het ontgiftigingsproces (zodat alle micro-organismen die toch binnen zijn gedrongen en daar door eigen lymfocyten uitgeschakeld zijn, nu uit het lichaam gezet kunnen worden)

Schusslerzouten nr 21 (Zincum Chloratum): ondersteunt de productie van antilichamen tegen de virussen en helpt het herstellen van de aangetaste cellen.

Poeder van Hippophae Rhamnoides (Duindoorn bes): ondersteunt je immuunsysteem door een uitstekende inhoud zoals: Vit C puur uit de natuur in een heel hoge concentratie (tot 60 x meer dan in een sinaasappel), fytonutrienten (o.a. quercetine), vit A, carotenoïden, lycopeen, vit B1, B2, B5, E, K, foliumzuur (B11), aminozuren en de mineralen: Calcium, Kalium, Ijzer, Magnezium, Zink, Kobalt en Koper.

Poeder van Tijm: ondersteunt de productie van witte bloedcellen, ondersteunt het lichaam in zijn bestrijding van ongemakken in de luchtwegen. 

Poeder van Rozemarijn: ondersteunt de leverfunctie en de spijsvertering naast het feit dat hij een sterke antioxidant is, waardoor het dus ook effect heeft op het immuunsysteem.

Poeder van Oregano: ondersteunt het immuunsysteem door zijn rijkdoom in carvacrol en thymol, .

Poeder van schillen van zwarte druiven: De schil en pitten van zwarte druiven hebben de hoogste concentratie van resveratrol in de natuur. Dit is een polyfenol die het lichaam helpt in zijn afweermechanisme doordat deze zeer hoge percentage antioxidanten heeft en werkt heel sterk en veelzijdig in het welzijn van het lichaam.

Harpagophytum (Duivelsklauw poeder): Een uitstekend natuurmiddel die kan helpen tegen milde pijnen.

Kaneel poeder: Heeft een ondersteunende effect bij meerdere fysieke ongemakken.

Knoflook poeder: Ondersteunt het lichaam te vechten tegen ongemakken in combinatie met de staat van het bloed.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »