BalancePharma Supplements 55 Alcacomplex

  1. Home
  2. Supplements 55 Alcacomplex

Supplements 55 Alcacomplex is een rijkelijke variatie aan vitaminen en mineralen maakt, een mooi middel dat een aanvulling is op de dagelijkse behoefte aan onze voeding.

€19,95
Merk:
BalancePharma
EAN:
8711224008940
SKU:
SUPP-055

Productomschrijving

Alfalfa-poeder van scheutjes: Alfalfa is eigenlijk de Nederlandse naam voor Luzerne. De gehele plant is een bron van gezondheid. Maar met name in de ontkiemde, jonge plantjes. Om te beginnen is het een natuurlijk, alkalisch (basisch) product en zit boordevol vitaminen en mineralen (Vit B1,2,3,6; C, D, E, K, Calcium (grote hoeveelheid), Kalium, IJzer, Fosfor, Magnesium, Zink, Silicium, Mangaan, Natrium. Deze rijkelijke variatie aan vitaminen en mineralen maakt, dat dit middel een mooie aanvulling is op de dagelijkse behoefte aan onze voeding.

Gerst-poeder van scheutjes: Naast het feit dat gerst een basisch natuurproduct is, is hij rijk aan Vit B3 (deze vitamine helpt vrije radicalen elimineren) en verder heeft hij ook vitamine A, B, C, E, D, mineralen K, Fe, Ca, Mg en micro-elementen Mn, Zn, Cu en rijk aan SOD (superoxidedismutase = antioxiderende enzym, enzym die beschermt tegen vrije radicalen), polisacharide en bioflavoïden.

Tarwe-poeder van scheutjes (Triticum aestivum): Dit natuurwonder zit vol met allerlei eigenschapen die het lichaam ondersteunt, o.a.: vit A, B1,2,3,5,6, C, E, K, mineralen: K, Fe, Ca, Mg en bioflavonoiden, aminozuren, vetzuren en eenvoudige suikers. Vooral de choline en betaine dragen bij aan de ondersteuning van het lichaam op celniveau.

Product:

Supplement 55 (SUPP-055) Alcacomplex

Samenstelling:
Terminalia arjuna (450 mg).

Inhoud:                                                                                                                       
60 veg. capsules

Dosering:                                                                                                                   
Geadviseerd wordt om dagelijks 1 tot 3 maal 2 á 3 capsules met ruim water in te nemen te verdelen over de dag en bij voorkeur tijdens een maaltijd.           

Waarschuwingen:                                                                                        
Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden, tenzij anders voorgeschreven, koel en droog bewaren en buiten bereik van jonge kinderen houden.                                                                                                 
Een gezonde leefstijl is van belang evenals een gevarieerde voeding.                   
Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »