BalancePharma Supplements 48 Vitamine B6-B12-Foliumzuur

  1. Home
  2. Supplements 48 Vitamine B6-B12-Foliumzuur

Speciale formule met actieve verbindingen in een plantaardige capsule, ondersteunt de groei van het ongeboren kind en de vorming van de placenta tijdens de zwangerschap

€27,85
Merk:
BalancePharma

Productomschrijving

Samenstelling:
Vitaminen vitamine B6 (15 mg), vitamine B12 (methylcobalamine) (400 mcg), vitamine B12 (5-deoxyadenosylcobalamine) (400 mcg), foliumzuur (400 mcg), calcium gebonden vetzuren (antiklontermiddel), rijstconcentraat (antiklontermiddel), siliciumdioxide (antiklontermiddel), pullulan (verdikkingsmiddel / capsulehuls).

Speciale formule met actieve verbindingen in een plantaardige capsule, draagt bij tot de groei van het ongeboren kind en de vorming van de placenta tijdens de zwangerschap Foliumzuur gecombineerd met vitamines B6 en B12 activeren de natuurlijke energie in het lichaam Ondersteunt het geheugen, concentratievermogen en de weerbaarheid in stressvolle situaties.

Inhoud:                                                                                                              
60 plantencapsules.

Dosering:     
Geadviseerd wordt om dagelijks 2 plantencapsules met ruim water in te nemen te verdelen over de dag en bij voorkeur tijdens een maaltijd.                                                          

Waarschuwingen:
Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden, tenzij anders voorgeschreven, koel en droog bewaren en buiten bereik van jonge kinderen houden

Langdurig dagelijks gebruik van deze hoeveelheid vitamine B6 kan milde tintelingen of gevoelloosheid in de ledematen veroorzaken.   
                                                                                                           
Een gezonde leefstijl is van belang evenals een gevarieerde voeding. 
Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »