BalancePharma Supplements 28 Magnesium Citraat 200 mg

  1. Home
  2. Supplements 28 Magnesium Citraat 200 mg

Magnesium geeft zenuwen een weldadige rust, helpt uw spieren en bloedvaten ontspannen. Magnesium is ondersteunend voor de energiestofwisseling in elke lichaamscel.

€26,30
Merk:
BalancePharma

Productomschrijving

Samenstelling:
Magnesiumcitraat (200 mg), natriumcarboxymethyl cellulose (vulstof), microcrystalline cellulose (vulstof), magnesiumstearaat (stroomverbeteraar), HPMC (coating), titaniumdioxide (kleurstof coating).

Magnesium geeft zwakke zenuwen een weldadige rust, helpt uw spieren en bloedvaten ontspannen. Magnesium is ook belangrijk voor de energiestofwisseling in elke lichaamscel. De mitochondriën in een cel, die zorgen dat een lichaamscel kan werken, hebben magnesium nodig. Indirect is magnesium dus nodig voor slikken, praten, ademen, denken en bewegen.

Inhoud:                                                                                                                       
100 tabletten.

Dosering:                                                                                                                     
Geadviseerd wordt om dagelijks 1 tot 2 tabletten met ruim water in te nemen te verdelen over de dag en bij voorkeur tijdens een maaltijd.

Waarschuwingen:                                                                                        
Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden, tenzij anders voorgeschreven, koel en droog bewaren en buiten bereik van jonge kinderen houden.
Een gezonde leefstijl is van belang evenals een gevarieerde voeding.                    
Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »