BalancePharma Supplements 24 Krill Oil

  1. Home
  2. Supplements 24 Krill Oil

Krill blijkt een zeer goede bron te zijn voor omega 3 vetzuren en bevat tevens een grote hoeveelheid phospholipiden (phospholipiden zijn o.a. de bouwstenen en gezond voor alle cellen.

€43,20
Merk:
BalancePharma

Productomschrijving

Samenstelling:
Superba 2 Krill olie (schaaldieren) (500 mg), bevat 125 Omega-3 waarvan 60 mg. EPA en 35 mg. DHA, phospholipiden (225 mg), astaxanthine (55 mg), visgelatine (verdikkingsmiddel /capsulehuls), vanille (geurstof), sorbitol, glycerol, water.

Inhoud: 90 softgels

Dosering: Geadviseerd wordt om dagelijks 2 softgels met ruim water in te nemen, te verdelen over de dag en bij voorkeur tijdens een maaltijd.

Waarschuwingen:
Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden, tenzij anders voorgeschreven, koel en droog bewaren en buiten bereik van jonge kinderen houden.
Een gezonde leefstijl is van belang evenals een gezonde voeding.                   
Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Allergie informatie:                                                                                                           
Dit product bevat schaaldieren.

NB. Het product bevat geen additieven om de kleur van de softgel constant te houden, omdat de olie een puur natuurlijk product zijn kleurverschillen onvermijdelijk.           
De gebruikte softgel is van vis gelatine en is kleurloos, hierdoor zijn eventuele kleurverschillen van de Krill Olie zichtbaar.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »