Chi Natural Life Springtime mix olie 10 ml

  1. Home
  2. Springtime mix olie 10 ml

Haal de geur van de lente in huis met de mix olie Springtime! Dit is de verbeterde formule van de bekende en populaire lentemorgen olie, maar nu nóg frisser en fruitiger! De olie helpt om je te concentreren en geeft je een opgewekt en verfrist (lente)gevo

€9,95
Merk:
Chi Natural Life

Productomschrijving

Haal de geur van de lente in huis met de mix olie Springtime! Dit is de verbeterde formule van de bekende en populaire lentemorgen olie, maar nu nóg frisser en fruitiger! De olie helpt om je te concentreren en geeft je een opgewekt en verfrist (lente)gevoel! Springtime bestaat uit de etherische oliën van o.a. citroen, grapefruit, limoen, Spaanse rozemarijn, palmarosa en kruizemunt. 

Springtime geeft iedereen een goede start van de dag. De olie geeft een opgewekt en verfrist gevoel. Heerlijk in het lampje in de vroege morgen, maar ook tijdens het werk is Springtime een goede keus: het zorgt voor een goed concentratievermogen gedurende de dag en ook een opgewekt gevoel.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »