Over ons

Historie

BalancePharma heeft haar oorsprong halverwege de jaren ’90 en is gestart onder de naam Martina Medical Research. Veel van onze producten zijn ontwikkeld in samenwerking met en onder leiding van Roy Martina. Eind jaren negentig is een inspirerende en effectieve visie ontwikkeld waarbij diverse zienswijzen uit het vakgebied van de natuurgeneeskunde met elkaar in verband werden gebracht. Enerzijds heeft dit geleidt tot een zeer krachtig en uniek assortiment aan ondersteunende middelen die onder meer voortkomen uit principes van de Oosterse geneeskunde, homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde, fytotherapie en bio-resonantie. Sinds 2003 heeft BalancePharma de rol van Martina Medical Research overgenomen en richt zich hierbij op het uitbouwen van dit unieke assortiment.

Naast de ontwikkeling en productie van middelen is ook een nauwe samenwerking ontstaan met de Academie voor Natuurgeneeskunde (AVN). De centrale visie is gebundeld in een aantal beroepsopleidingen waaronder INTEGRA. INTEGRA staat voor Integratie Natuurlijke Therapieën en Energetische Geo Reflex Analyse en vormt een methode om snel en effectief de oorzaak van klachten op te sporen en te behandelen. INTEGRA is zowel gericht op het stellen van de diagnose als op het bepalen van een therapie. De kunst is om deze zo diverse methodes te integreren en daarmee een integraal basisconcept te maken. Dit heeft na jaren onderzoek geresulteerd in de Vitaliteitkunde.

Wij achten de samenhang tussen educatie/ontwikkeling, testen en ondersteunende middelen cruciaal voor een goede ondersteuning van actiënten. Om therapeuten daarbij een zo breed mogelijke ondersteuning te bieden, blijven wij werken aan de kwaliteit van dit concept; Integrale vitaliteit.


Wijze van samenwerken

Aangezien wij het grootste deel van onze middelen zelf produceren staat productkwaliteit voorop. Dit waarborgen we door te werken volgens een streng kwaliteitssysteem gebaseerd op HACCP- eisen. Tevens werken we uitsluitend samen met toeleveranciers uit binnen- en buitenland die aan de hoogste eisen voldoen (EKO-keurmerk, GMP ed).

Wij beschouwen het kunnen waarborgen van individuele vitaliteit als onze belangrijkste missie en werken in afstemming met artsen en therapeuten aan een actueel en passend assortiment.

Ons team

Sinds enkele jaren kennen wij een klein en daadkrachtig team dat voor u klaar staat om uw vragen te beantwoorden en de noodzakelijke kwaliteit te kunnen blijven waarborgen. Dagelijks zijn wij bezig met het creëren van nieuwe producten aangepast aan de vraag van de consumenten in de tijd waarin wij leven.

Ofschoon niet alle namen en gezichten altijd bij eenieder bekend zullen zijn, streven wij zeer bewust naar het leveren van een gezamenlijke teamprestatie. Iedere inkoop, bereiding, orderontvangst, vraag, beurs, workshop is voor ons al geheel een mogelijkheid om u te overtuigen van onze visie en het belang van een betrouwbare partner bij het ondersteunen van persoonlijke vitaliteit.

Wij gaan daarom graag de samenwerking met u en staan u op meerdere terreinen bij.

Ambities

Wij zijn overtuigd van de bijdrage die persoonlijke vitaliteit in individuele levens kan hebben. Iedereen op zijn eigen manier maar wel gericht op een samenhang tussen lichaam, geest en ziel.

Zoals voor alle waardevolle aspecten in het leven zijn wij ook overtuigd van het feit dat mensen hierbij ondersteund moeten worden, bij voorkeur door een gekwalificeerd therapeut. Een coach helpt je immers om je in de juiste richting te houden, om boven jezelf uit te stijgen. Desondanks zou persoonlijke vitaliteit voor eenieder beschikbaar en bereikbaar moeten kunnen zijn.

BalancePharma heeft daarom als ambitie een breed publiek aan therapeuten en coaches aan te spreken die - weliswaar ieder met hun eigen aanpak en benadering - in staat zijn om meerwaarde voor een zelfbewuste actiënt te bieden

We werken volgens een streng kwaliteitssysteem gebaseerd op HACCP- eisen 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »