Chi Natural Life Sea Breeze mix olie

  1. Home
  2. Sea Breeze mix olie

Deze etherische olie compositie bestaat onder andere uit zoete limoen, grapefruit en engelwortel. Deze verfrissende combinatie blaast je vermoeide en teneergeslagen gevoel weg. De olie geeft je nieuwe energie en verheldert de geest. De olie zorgt dus niet

€9,95
Merk:
Chi Natural Life

Productomschrijving

Deze etherische olie compositie bestaat onder andere uit zoete limoen, grapefruit en engelwortel. Deze verfrissende combinatie blaast je vermoeide en teneergeslagen gevoel weg. Zowel de engelwortel als de citrusoliën hebben een kalmerende werking. De citrusolien geven een vrolijke noot voor een opmonterende werking. De Engelwortel heeft daarnaast ook een aardende werking. Net als bij een strandwandeling blaast Sea Breeze alle gedachten uit je hoofd en brengt je terug naar jezelf. De Engelwortelplant staat niet voor niets symbool voor kracht en zelfvertrouwen. See Breeze doet je weer herleven en geeft een blij gevoel zodat je er weer tegenaan kunt.  Niet alleen lekker voor een frisse geur in huis, maar ook ideaal op de werkplek dus!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »