BalancePharma Supplements 60 Marine Phytoplankton poeder

  1. Home
  2. Supplements 60 Marine Phytoplankton poeder

Bevordert de gezondheid van huid en gewrichten / versterkt het immuunsysteem / ondersteunt de spijsvertering en darmflora. Speciale herbruikbare violet glazen pot om te beschermen tegen zonnestraling ivm kwetsbare chlorofyl.

€49,95
Merk:
BalancePharma
EAN:
8711224000012
SKU:
SUPP-060-POT

Productomschrijving

Marine Phytoplankton is het meest complete en gebalanceerde voedingsmiddel op onze planeet met de hoogste biologische beschikbaarheid. Er bestaat op de supplementenmarkt geen tweede product dat alle ingrediënten en eigenschappen in één product heeft. Het is ook onmogelijk om dit in één product na te maken. Niet qua samenstelling van ingrediënten en al helemaal niet qua biologische beschikbaarheid/opname. Het is een wonder van Moeder Natuur die wij op geen enkele manier kunnen nabootsen.

Marine Phytoplankton

Voor  wie? - Eigenlijk voor alle mensen en dieren 

Ontdek de oerkracht van Marine Phytoplankton!

Marine Phytoplankton, de 100% pure en zuivere Marine Phytoplankton is complete voeding op zich (we mogen dit geen supplement noemen). Het wordt volledig  opgenomen en resoneert met het synergetische proces van het lichaam. Wanneer je het opneemt als onderdeel van de dagelijkse voeding van je dier of jezelf, ondersteun je het hele lichaam,  de algehele gezondheid, de kwaliteit van leven en de levensduur/-verwachting.

Marine Phytoplankton is een microscopisch kleine cel (alg) die groeit in de oceanen en langs de oevers van de oceanen. Het is de oeroude bron van al het leven op aarde en bevat meer dan 75 voedingstoffen. Zonder Marine Phytoplankton zou er geen leven zijn op aarde en in de wateren. Het is dus bijzonder dat Phytoplankton, na miljoenen jaren, nog steeds bestaat en nog steeds het hoofdvoedsel is van alle dieren in de oceanen.

 

Dat geeft de kracht van Phytoplankton aan! Als het kwetsbaar zou zijn en niet in staat zou zijn om door alle veranderingen op aarde te evolueren, dan zo het nu niet meer bestaan. Dan zou ook al het leven in de oceanen er niet meer zijn…… Daarnaast levert Phytoplankton 80% van de zuurstof voor de aarde – meer dan alle planten en bomen samen.

 

Het hele ecosysteem op aarde is afhankelijk van Marine Phytoplankton.

100% opneembaar

Marine Phytoplankton is een van de weinige dingen op de planeet dat wordt geabsorbeerd door het lichaam, voordat het de darmen bereikt. Dat maakt Phytoplankton volledig biologisch beschikbaar voor het lichaam. Marine Phytoplankton is een eencellig organisme dat direct van cel tot cel kan gaan. Ieder cel is 5 keer kleiner dan een rode bloedcel, die door de celmembranen kan gaan en direct door het bloedplasma geabsorbeerd kan worden. Dit maakt dat het volledig opgenomen kan worden, zelf bij mensen of dieren met een slechte spijsvertering.

 

Phytoplankton levert directe energie aan iedere cel van het lichaam en wordt voor 100% opgenomen!

Marine Phytoplankton bevat vitaminen, alle mineralen, spoorelementen, chlorofyl, alle aminozuren, vetzuren, eiwitten, enzymen, carotenoïden, astaxantine en antioxidanten. Het bevat de hoogste hoeveelheid Super Oxide Dismutase (SOD's) die je kunt vinden. Superoxide dismutase is een enzym dat als katalysator werkt in de lichaamscellen. Als antioxidant beschermt SOD cellen en weefsels tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen. Phytoplankton helpt de celstructuur die voeding levert en absorbeert en resoneert met het synergetische proces van het lichaam.

Als je dier geen vis kan verdragen (of als je zelf geen vis wilt/kunt eten, is Marine Phytoplankton de perfecte bron om vitale omega 3 te leveren. Bronnen van Omega-3 vetzuren, zoals visolie en krillolie zijn rijk aan Omega-3 vetzuren, omdat ze die halen uit het eten van Phytoplankton.

Zoals eerder gevraagd: voor wie?

Eigenlijk heel simpel: Het zou de basis moeten zijn voor een dagelijkse aanvulling op de voeding voor ieder mens en dier.

Waarom?

De huidige tijd waarin we leven vraagt voor alle mensen en dieren een aanvulling op het dagelijks voedingspatroon en daarnaast kunnen we ook allemaal dagelijks een stukje ontgifting gebruiken. Zelfs al eet je het beste voedsel dat er nog te krijgen is, dan nog is het bijna onmogelijk geworden om dagelijks alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Onze leefomgeving is sterk vervuild door pesticiden, straling en tal van andere toxische stoffen. Chlorofyl in Phytoplankton heeft ontgiftende eigenschappen en is in staat om zware metalen aan zich te binden en af te voeren.

Marine Phytoplankton werkt in het bijzonder ondersteunend voor:

* Gezondheid van de huid

* Mobiliteit/gezondheid van de gewrichten

* Verminderen van ontstekingen

* Versterken van het immuunsysteem

* Ondersteuning van de spijsvertering en darmflora

* Verhoging van energie en sportieve prestaties

* Vermindering van hyperactiviteit

* Vermindering van angst

* Ontgifting

* Vertraging van het verouderingsproces

 

  • Voor dieren zijn aminozuren enorm belangrijk. Zeker omdat veel dieren tegenwoordig worden gecastreerd of gesteriliseerd. Aminozuren voeden het hormoonsysteem en de hormoonklieren. Bij gecastreerde en gesteriliseerde dieren missen de geslachtshormonen. Hun behoefte aan aminozuren gaat omhoog om de schommelingen in het hormoonsysteem beter te kunnen opvangen

 

Schone en duurzame bronnen

Het wordt steeds moeilijker om schone bronnen van Phytoplankton te vinden. Daarnaast moeten we ook zuinig zijn op de bronnen die er nog zijn. Het is niet de bedoeling dat we het ecosysteem gaan verstoren en hoofdvoedsel van het leven op aarde gaan wegkapen. Phytoplankton wordt daarom tegenwoordig ook gekweekt. Helaas mist het dan wel de energie van de oceaan en de plaats van herkomst. Energetisch is het eindproduct dan niet hetzelfde.

Balance Pharma presenteert met trots Marine Phytoplankton afkomstig van de schone wateren van Alaska!

Eén van de weinige schone bronnen van Phytoplankton die nog te vinden is op aarde. In Alaska mag ook niet het hele jaar door Phytoplankton geoogst worden en slechts in beperkte hoeveelheden. Na een oogst krijgt de phytoplankton in de wateren van Alaska weer de tijd om te groeien en voort te planten.

Een prachtige Balance dus! Het ecosysteem blijft intact en wij en onze dieren kunnen gebruik maken van de gezondheidsvoordelen, van deze meest volledige voedingsbron die op aarde te vinden is.

Marine Phytoplankton is gevoelig voor direct zonlicht.

Onze Marine Phytoplankton is 100% integraal en puur!

 

Product:

Supplements 60 (SUPP-060) Marine Phytoplankton poeder

te gebruiken voor Mens & Dier

Samenstelling:
100% Marine Phytoplankton

Inhoud:                                                                                                                      
100 g

Dosering:  
Geadviseerd wordt om dagelijks halve theelepel met ruim water in te nemen te verdelen over de dag en bij voorkeur tijdens een maaltijd.                                 

Waarschuwingen:    
Niet gebruiken bij diarree, dysenterie of bij zwangerschapAanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden, tenzij anders voorgeschreven, koel en droog bewaren en buiten bereik van jonge kinderen houden.
Een gezonde leefstijl is van belang evenals een gevarieerde voeding.                    
Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »