Felana

  1. Home
  2. Felana

Met deze 3 in 1 elektrische aromaverdamper met sfeerlicht in de uitvoering wit licht verdamp je tot 3 uur lang je favoriete etherische olie of mix. Zo creëer je snel je eigen sfeer en aromatherapeutische effect.

€29,95

Productomschrijving

Met deze 3 in 1 elektrische aromaverdamper in de uitvoering wit met sfeerlicht verdamp je tot 3 uur lang je favoriete etherische olie of mix. Zo creëer je snel je eigen sfeer en aromatherapeutische effect. De geur wordt verspreid door een fijne waterdamp die als een mist uit de verdamper komt. Hierdoor wordt de ruimte meteen bevochtigd. Deze elektrische aromaverdamper is gemaakt van lichtdoorlatend kunststof en voorzien van verschillende instelbare kleuren licht. Extra bijzonder aan deze verdamper is de USB-aansluiting. Eenvoudig te koppelen aan uw laptop of computer en dus zeer makkelijk te gebruiken en in te zetten op iedere werkplek. Geen computer of laptop in de buurt? Dan gebruikt u net zo eenvoudig uw op oplaadstekker met USB-ingang.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »