Mother Gaia Druïde-lijn 01 Divine Moon

  1. Home
  2. Druïde-lijn 01 Divine Moon

Deze remedie werkt op de cycli in ons bestaan (ook karmisch en miasmatisch). Het werkt ook op het loslaten van oude diepverborgen ballast. In je kracht staan. Verbonden in liefde en duidelijk je grenzen aan geven. Gevoeligheid, Rust, ontspanning, hartchak

€24,50
Merk:
Mother Gaia
EAN:
8711224007769
SKU:
MG-DR-001

Productomschrijving

Product
Mother Gaia Druïde-lijn 01 Divine Moon

Het proces om de DIVINE MOON te ontwikkelen is een proces van 4 maanden geworden. De remedie is ontstaan door de moedertinctuur (MT) in 2015 4x 12 uur in de volle maan te laten staan, terwijl deze ook 4x 12 uur verbonden was met de aarde (veengebied): een warme, zachte en verende grond. Verbonden met de vrouwelijke aardende energie van Moeder aarde (Gaia) en overgoten door de vrouwelijke stralende energie van de volle maan.

2x in de maand juli (in 1 maand 2x een volle maan). De eerste keer was het koud en helder. De 2e keer waren er mistslierten en voelde het alsof je in een sprookje liep met het geluid van uilen op de achtergrond.

1x in augustus tijdens een sterrenregen. Tijdens deze cyclus van het proces was er een enorm prettige harmonische sfeer. Mensen kwamen vanzelf naar ons toe; er werd gezongen, verhalen verteld en met z’n allen kijken naar de vallende sterren. Ervaringen werden gedeeld. Dit alles terwijl er een remedie werd gemaakt zonder dat men dit wist.

En de 4e keer in september tijdens de veelbesproken bloedmaan. Een bloedmaan is een soort eclips.
Een verschijnsel waar twee of meer hemellichamen in 1 lijn komen te staan waardoor de één de andere verduistert. Ook nu vielen de vier bloedmanen precies samen met vier belangrijke joodse feesten met als grote betekenis het loslaten van verdrukking.

 

Deze remedie werkt op de cycli in ons bestaan (ook karmisch en miasmatisch). Het werkt ook op het loslaten van oude diepverborgen ballast. In je kracht staan. Verbonden in liefde en duidelijk je grenzen aan geven. Gevoeligheid, Rust, ontspanning, hartchakra. Helende handen. Ze balanceert alle chakra's.  Vriendelijke zachte edoch doordringende harmonisatie

Deze remedie werkt goed samen met de Mother Gaia remedies: Effectiviteit Harmonisator / Herstellen van levenskracht (Chakra & Spirit) en met alle meridiaanremedies.

Productinformatie:
Voedingssupplement
Energetisch middel
Ondersteunende hoge frequenties 

Ingrediënten
Saccharose; water; alcohol 20%: draagstof voor ondersteunende frequenties.

Dosering en gebruiksaanwijzing (tenzij anders is voorgeschreven):

Adviesdosering:
1 tot 3x daags: 1à 2 korrels
Bij gevoelige mensen 1x 1 korrel

Wijze van innemen:
De korrel onder de tong minstens 10 minuten laten smelten vóór een maaltijd of meer dan een half uur ná een maaltijd.

Verpakking
Granules 6 gram (± 100-110 granules per doseerbuisje)

Bewaaradvies
- Donker en droog
- Bij kamertemperatuur

Zwangerschap
Raadpleeg bij gebruik van middelen tijdens zwangerschap en borstvoeding altijd uw behandelend arts / therapeut! 

Waarschuwingen:
- Buiten bereik van kinderen houden.
- De dagdosering niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.
- Voedingssupplementen zijn geeen vervanging van een gevarieerde voeding.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »