-34%
Calendula Officinalis Olie

BalancePharma Calendula Officinalis Olie

  1. Home
  2. Calendula Officinalis Olie

Pure handgemaakte olie ondersteunt de regeneratieprocessen van de huid, de gladheid en hydratatie van de huid, bevordert de collageensynthese, re-epithelisatie en zorgt voor een optimale voeding van de huid. Geschikt voor massage, uitwendig gebruik.

€29,00
€19,00
Merk:
BalancePharma

Productomschrijving

Speciale Calendula-olie ondersteunt de regeneratieprocessen van de huid, bevordert de collageensynthese, re-epithelisatie en zorgt voor een optimale voeding van de huid. De regenererende eigenschappen bevelen het aan om striae te verminderen en de huid weer glad te maken.
Het product heeft een sterke antioxiderende werking, helpt de huid te beschermen tegen de schadelijke werking van UV-straling en vermindert de tekenen van fotoveroudering (afbraak van collageen en elastine, pigmentafwijkingen). Het vermindert oxidatieve stress en draagt bij tot het in evenwicht brengen van de huidflora door zijn antimicrobiële werking.
Helpt de samenstelling van de talgfilm te herstellen en te verbeteren, waardoor het haar en de hoofdhuid optimaal gehydrateerd blijven. Geeft het door chemische behandelingen en omgevingsfactoren aangetaste haar een zijdezachte textuur en glans door de cuticula glad te maken (cuticula zijn afgeplatte cellen aan het oppervlak van het haar met een schaalachtig uiterlijk en rangschikking die de opname van bioactieve bestanddelen mogelijk maken).


Achtergrond


Heeft een unieke, niet te verwarren geur. Het heeft een diepe houtachtige en muskusachtige geur. Als u zich erg stoort aan de geur, kunt u het combineren met andere goed geurende natuurlijke essentiële oliën, zoals kamilleolie of kokosolie.


Voordelen


- ondersteunt de regeneratie van de huid.
- collageen synthese
- zorgt voor een optimale voeding van de huid.
- herwint de gladheid van de huid
- heeft schimmelwerende, ontstekingsremmende, antistollende en antioxiderende eigenschappen.
- hydratatie van het haar en de hoofdhuid
Samenstelling:
- Goudsbloem (Calendula officinalis) (bloemextract) uit biologische bron, Spar (Olea europea) (koudgeperste extra olie van eerste persing).
- Toevoeging van olijfolie, rijk aan oliezuur en antioxidanten, die de doordringbaarheid en doeltreffendheid van de formule helpt vergroten.
- Bioactieve bestanddelen: Saponinen, fenolische verbindingen (galluszuur, quercetine, rutine, isoramnetine, vanillinezuur, cumarinezuur, cafeïnezuur, tyrosol, hydroxytyrosol, secoiridoïden: oleuropeïne en ligstrozide; lignanen: l-acetopinorezinol en pinorezinol), terpeenverbindingen, vetzuren (oliezuur), chlorofyl, carotenoïden.
Gebruiksaanwijzing:
- Aanbrengen op gezicht, lichaam, haar, hoofdhuid, nagels en/of nagelriemen nadat de zones vooraf zijn gereinigd en gedroogd. Gebruik als serum: breng een paar druppels aan op een schone, droge huid en masseer in tot het volledig is opgenomen.
Voor haarverzorging, aanbrengen op de lengte van het haar, met nadruk op de uiteinden. Voor het beste resultaat onmiddellijk na het douchen gebruiken, wanneer het absorptievermogen van de huid maximaal is. Het kan als zodanig worden gebruikt of in combinatie met andere oliën, boters of kleipoeders om gepersonaliseerde verzorgings- en schoonheidsformules te verkrijgen: crèmes, maskers, lotions, huidreiniging, lichaams- of massageoliën. Goed schudden voor gebruik.


Hoeveelheid 30 ml
- Therapeutische kwaliteit / 100% zuiver
Uitwendig gebruik / cosmetisch gebruik
Voor alle leeftijdsgroepen, geschikt voor zowel de gevoelige baby- als de rijpere huid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »