Mother Gaia Remedies Toelichting

GAIA REMEDIES  (Gaia-serie)
Gaia Remedies ondersteunen bij:
* De resonanties en frequenties van het Aquarius tijdperk toe te laten
* Het verwijderen of neutraliseren van blokkerende en of saboterende patronen vanuit het oude naar het nieuwe tijdperk
* Het versterken, ondersteunen en in balans brengen van de natuurlijke -energie stromen.

Gaia remedies kunnen zowel therapeutisch als diagnostisch worden.

Elke Mother Gaia remedie is een unieke combinatie van verschillende bloemen-, edelsteenessences en andere remedies. Doordat de bloemenessences (uit verschillende landen) gecombineerd zijn, worden deze dieper in de cellen en weefsels gebracht en is de werking vele malen effectiever dan bij de meeste andere bloesemessences. Iedere remedie wordt met intentie en aandacht gepotentieerd. Dit heeft als effect dat er een helende werking plaatsvindt op en in de fijnstoffelijke energieniveaus, die weer effect heeft op het zielengeheugen.

Het zielengeheugen in deze context is het fijnstoffelijke, onsterfelijke deel van de mens dat alle levensgeschiedenissen opslaat met als doel dat de niet verwerkte conflicten, trauma’s en essentiële levensthema’s alsnog in dit leven verwerkt en geheeld worden.
Juist in deze tijd van veranderingen worden er remedies geboren die meer van deze tijd zijn. Elk van hen bevat een specifieke imprint, die op een evenwicht brengende, herstellende en opbouwende manier, reageert op onevenwichtigheden bij mensen en dieren.

 

Raadpleeg altijd uw arts of therapeut voor advies en / of nadere (product)informatie.

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »