31 Producten beschikbaar
Pagina 1 van 3

Raadpleeg altijd uw arts of therapeut voor advies en / of nadere (product)informatie.

Allergoplex  (HAP-serie)  

             

Extragevoeligheid (bio)logisch aangepakt

 

Deze serie is gebaseerd op de ISO-pathische principes van de bio-energie. Desensibilisatie, neutralisatie en antidosering op energetisch niveau voorkomen dat de reactie biochemisch wordt. Wanneer gecombineerd met een effectieve detoxificatie en aanpak van de oorzaak kan men snel tot resultaat komen.

Meer dan 10 jaar behandeling van duizenden patiënten met de VEGA testmethode en INTEGRA heeft geresulteerd in een breed inzetbare serie complexmiddelen. De samengestelde preparaten zijn afgestemd op productreeksen van substanties en plantenfamilies waardoor een maximaal effect bereikt kan worden.

 

Bereiding van de HAP-serie

De HAP-serie is bereid m.b.v. granules. De granules zijn kleine suikerbolletjes (sacharose) die besproeid wordt met vloeistof (water met alcohol 20%) die energetisch is verrijkt.

Het mengsel van water en alcohol vormt de draagstof voor de Ultra Moleculaire Frequenties. Deze techniek zorgt ervoor dat hoog-energetische trillingen vanuit een basisvloeistof worden overgebracht op de vloeistof. Deze vloeistof wordt verspreid over de granulen en in een homogenisator zo behandeld, dat de vloeistof over alle granulen gelijkelijk verdeeld wordt.

 

De samenstelling van de granules is:

  • Gecoate sacharose
  • Als draagstof voor de hoog energetische trillingen: water en alcohol 20%
  • De granulen zijn verpakt in -speciaal hiervoor bestemde- buisjes waarin 6 gram granulen zit. Dit zijn ± 100-110 granulen.

 

Zwangerschap en de Hap-plex serie:

Alle Allergoplex middelen dienen tijdens de zwangerschap en borstvoeding uitsluitend gebruik te worden op speciaal advies van de behandelaar.

 

Informatie en testsets:                                        

Beroepsbeoefenaren kunnen voor meer informatie contact opnemen met BalancePharma, via [email protected]

Wij kunnen u telefonisch informeren en eventueel doorverwijzen, voor meer informatie: tel 0348-468629.