25 Producten beschikbaar
Pagina 1 van 3

Raadpleeg altijd uw arts of therapeut voor advies en / of nadere (product)informatie

DETOX  (DET-serie) 


Ondersteunt bij de opruiming 

We leven in een wereld vol met giftige chemische verbindingen. Er zijn meer dan 80.000 van deze potentieel gevaarlijke stoffen in omloop. Een gemiddeld persoon wordt aan meer dan 10.000 chemische, toxische stoffen per jaar blootgesteld. Ons lichaam is niet altijd in staat deze stoffen onschadelijke te maken, waardoor er langzaam maar zeker een ophoping ontstaat van gifstoffen in onze organen en weefsels. Ontgifting, drainage, reiniging, vasten, schoonmaakkuren en dergelijke bestaan al heel lang. Een regelmatige reiniging van het lichaam is van belang voor het behoud van de gezondheid. Bij elke therapie is het draineren en ontgiften van het lichaam van essentieel belang. De Detox-serie biedt ondersteuning.

Door te beginnen met een lage dosering en deze langzaam op te voeren en het drinken van minimaal twee liter water per dag kan het lichaam probleemloos omgaan met een detoxkuur.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »