Geen producten gevonden...

Er zijn vele manieren om contact te krijgen met je intuïtie en te luisteren naar je innerlijke stem. Eén van deze manieren is het werken met orakelkaarten. Op de website van Levensboompaden kun je kennis maken met de Levensboompaden, een structuur met 66 paden naar bewustwording gebaseerd op de oeroude wijsheid van de Kabbala.
In de webshop van BalancePharma kunt u de kaartenset met bijbehorend boekje bestellen, samen in een prachtig bedrukte doos en er zelf mee aan de slag op een manier die het beste bij uzelf past.

In het bijbehorende boekje vind je een beknopt theoretisch verhaal over de opbouw van de Levensboom, je kunt een kaartje trekken, zo vaak als je wilt. Voor therapeuten is er een werkboek met alle oefeningen en middelen.

Ik wens je veel plezier op je reis naar binnen en hoop dat deze Levensboompaden ertoe mogen bijdragen dat je dichter bij jezelf komt.

Esther van Blijdesteijn.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »